IMG_3497

IMG_3499

Habita tots els oceans del planeta. És l’espècie més gran de la família dels dofins oceànics. L’aleta dorsal pot mesurar fins 1m 80cm en els mascles. Poden arribar a pesar 5,5 tones i fer fins a 9m de longitud. La femella sol ser un poc més xicoteta, fa al voltant de 7,7 m i pesa unes 4 tones.

Formen estructures socials complexes organitzats en equips nutricionals. Utilitzen un mètode de comunicació sofisticat. S’alimenten de peixos, calamars i mamífers marins. La combinació de força, intel·ligència i velocitat els converteixen en:

SUPERDEPREDADOR.